Webshop service
Twin lanceert nieuw concept met de collega Webshop!
Met onze webshop service willen wij collega motorbedrijven veel tijd, geld en energie besparen. Wij willen de kosten die we hebben gestoken in ontwikkeling en het onderhouden van deze activiteiten graag met u delen.

Door onze jarenlange ervaring binnen de IT, waar wij dezelfde diensten hebben aangeboden in een andere branche, weten wij wat het is om met eigenaren de problemen te bespreken van weboplossingen.

Hierdoor zijn wij in staat om gerichte webservices aan te bieden. Wij nodigen u dan ook van harte uit om eens vrijblijvend een afspraak te maken met ons en ons kosteloos te laten onderzoeken of wij ook u kunnen helpen.

Het Internet is in onze samenleving niet meer weg te denken. Steeds meer consumenten zoeken via internet artikelen en onderdelen en gaan over tot aanschaf van die artikelen met alle problemen van dien.

Wij denken dat de kracht ligt in de service naar de klant en deze service zal het ook altijd winnen van een webshop. Klanten willen een bekend en vertrouwd adres waar je geen dagen hoeft te wachten op een antwoord via mail en de koffie altijd klaar staat.

Alleen willen deze klanten wel op de tijden dat u niet open bent, kunnen zien wat ze wel en niet bij u kunnen kopen en voor welke prijs.
Wij bieden u deze mogelijkheid een volledige webshop geintegreerd binnen uw eigen website waar u diverse mogelijkheden heeft in functionaliteit.

Pakket A: Volledig functionele webshop, die door ons wordt gehoste ( waardoor u geen software hoeft te installeren geen onderhoud hoeft te plegen ) en waar u zelf artikelen in kan toevoegen met fotoís en waar uw klanten duidelijk kunnen zien wat u verkoopt en wat de kosten hiervan zijn. Dit is een eenvoudig te realiseren webshop in uw huisstijl, waar de afhandeling van de orders per email naar uw mailaccount gaat.

Pakket B: Volledig functionele webshop, die door ons wordt gehoste ( waardoor u geen software hoeft te installeren geen onderhoud hoeft te plegen ) en waar u zelf artikelen in kan toevoegen met fotoís en waar uw klanten duidelijk kunnen zien wat u verkoopt en wat de kosten hiervan zijn. Dit is een webshop in uw huisstijl, waar de afhandeling van de orders per internetbetaling gaat. U kunt zelf kiezen uit een groot aanbod betaalsystemen zodat u 24 uur per dag 7 dagen per week en 365 dagen per jaar zaken kunt blijven doen.

Pakket C: Volledig functionele webshop, die door ons wordt gehoste ( waardoor u geen software hoeft te installeren geen onderhoud hoeft te plegen ) en waar u zelf artikelen in kan toevoegen met fotoís en waar uw klanten duidelijk kunnen zien wat u verkoopt en wat de kosten hiervan zijn. Dit is een webshop in uw huisstijl, waar de afhandeling van de orders per internetbetaling gaat. U kunt zelf kiezen uit een groot aanbod betaalsystemen zodat u 24 uur per dag 7 dagen per week en 365 dagen per jaar zaken kunt blijven doen.

Hier hebt u de mogelijkheid om van diverse leveranciers ons de artikelen te laten onderhouden. Doordat deze service veel tijd kost zal het aanbod leveranciers in het begin klein zijn. Wij zullen er hard aan werken om alle leveranciers om goedkeuring te vragen deze artikelen voor u te mogen hosten.
 
Bent u dealer?
En heeft u nog geen webshop of wilt u meer weten over onze service en mogelijkheden mail ons dan voor mogelijkheid A, B of C.

Bent u Distribiteur of importeur?
En wilt u uw afnemers een volwaardige service aan bieden mail ons dan.